Vuelta Fietshub kick-off op 29 april bij de Dreef en op de Neude uitgesteld

Door de recente ontwikkelingen rondom het Corona virus (COVID-19) hebben we vandaag moeten besluiten de kick-off van de Vuelta Fietshubs op 29 april a.s. uit te stellen tot nader bericht.

Dit besluit is in navolging van het afgelasten van de kick-off, ook op 29 april a.s., van het landelijke activatieprogramma van La Vuelta Holanda waar de Fietshubs een onderdeel van zijn. La Vuelta Holanda hoopt de kick-off op een later moment alsnog te kunnen organiseren. Met het besluit volgen wij de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Op woensdag 29 april stonden bij zowel Buurtcentrum de Dreef in Overvecht (overdag) als op de Neude (middag en avond) activiteiten vanuit de Vuelta Fietshub gepland. Deze als kick-off van het landelijke activatieprogramma van La Vuelta Holanda dat in de aanloop naar de start van de Ronde van Spanje gaat plaatsvinden in de periode april t/m augustus 2020.

De kick-off was voorzien als de aftrap van een reeks evenementen waarbij de Vuelta Fietshub als rondreizend fietsdorp in verschillende wijken in Utrecht en in diverse gemeenten in de provincie wordt georganiseerd

We blijven hard werken aan onze toekomstige evenementen. De vanaf 15 mei geplande Fietshubs gaan vooralsnog gewoon door. Mocht de situatie veranderen dan communiceren wij dat via onze website en social media kanalen Facebook en Instagram.

We hopen je op een later moment in de Fietshub in jouw buurt te zien. Voor nu wensen we iedereen sterkte in deze tijd. Blijf gezond!

Organisatie Vuelta Fietshub

Kick off geannuleerd

Vuelta Fietshubs in de maand mei afgelast

Door de aangescherpte maatregelen van het kabinet rondom het Corona virus (COVID-19) van 23 maart j.l. en daarmee het besluit om alle bijeenkomsten en evenementen