La Vuelta start niet in Nederland in augustus

Vandaag is bekend geworden dat La Vuelta niet in Nederland start in augustus van dit jaar. Dit heeft te maken met het besluit dat de Tour de France verreden zal worden van 29 augustus tot 20 september 2020. Hierdoor kan de Ronde van Spanje (La Vuelta) niet in augustus van dit jaar plaatsvinden en daarmee komt de start in Utrecht op 14 en 15 augustus te vervallen.

Dit nieuws is te lezen in het bericht dat La Vuelta Holanda vanmiddag heeft gepubliceerd op haar website. Een nieuwe datum voor La Vuelta is er nog niet.

De gevolgen voor het activatieprogramma van La Vuelta Holanda en daarmee onze Fietshubs zijn onzeker en van vele factoren afhankelijk.

Op dit moment liggen de voorbereidingen voor de Fietshubs helaas stil en zijn we in afwachting van verdere berichtgeving vanuit La Vuelta Holanda en de Nederlandse overheid.

We blijven vooruit kijken en hopen de Fietshubs in de nabije toekomst toch te kunnen organiseren, mits de situatie rondom COVID-19 dat toelaat natuurlijk. Mocht er nieuws zijn dan communiceren wij dat via onze website en social media kanalen Facebook en Instagram.

We hopen je op een later moment in de Fietshub in jouw buurt te zien.

Voor nu wensen we iedereen sterkte in deze tijd. Blijf gezond!

Organisatie Vuelta Fietshub

Kick off geannuleerd

Vuelta Fietshubs in de maand mei afgelast

Door de aangescherpte maatregelen van het kabinet rondom het Corona virus (COVID-19) van 23 maart j.l. en daarmee het besluit om alle bijeenkomsten en evenementen