Met de hele klas lekker crossen op een mountainbike?

Met de hele klas lekker crossen op een mountainbike? Dat kan in de Vuelta Fietshub in jouw buurt!

Voor klassen in het voortgezet onderwijs organiseert buurtsportcoach Bas Kwaaitaal mountainbike clinics. Deze worden georganiseerd vanuit de verschillende Vuelta Fietshubs.

De Vuelta Fietshub is een rondreizend fietsdorp dat vanaf 29 april 2020 langs de verschillende Utrechtse wijken en gemeenten in de provincie Utrecht reizen. In de maanden mei, juni en juli kun je in de Vuelta Fietshub kennis maken met fietsen en meedoen met een gaaf cultureel en creatief programma.

Jij kunt met jouw school naar de Vuelta Fietshub in jouw buurt komen en meedoen aan een mountainbike clinic! Met mountainbiken ben je lekker buiten en het is nét weer even anders dan een standaard gymles in de gymzaal. Voel de wind langs je oren suizen, probeer je bike onder controle te houden terwijl je die scherpe bocht moet nemen, loods je fiets over het obstakel heen én rem op tijd! Je leert het tijdens deze gave clinics allemaal van de ervaren mountainbiketrainer van SportUtrecht.

Meedoen?

Buurtsportcoach Bas Kwaaitaal van SportUtrecht

Kick off geannuleerd

Vuelta Fietshubs in de maand mei afgelast

Door de aangescherpte maatregelen van het kabinet rondom het Corona virus (COVID-19) van 23 maart j.l. en daarmee het besluit om alle bijeenkomsten en evenementen