Ontwerp een graffiti kunstwerk voor de Vuelta Fietshub

ZIMIHC & SportUtrecht presenteren: Art for the Start! Help op woensdagmiddag 1, 8 en 15 april mee aan het ontwerpen van een graffiti kusntwerk voor de Vuelta Fietshub.

Art for the Start!

Het project Art for the Start! is een initiatief van SportUtrecht en ZIMIHC, dé plek voor amateurkunst in Utrecht. Art for the Start! is een project dat bestaat uit een drietal tekensessies, waarin je samen met graffiti kunstenaar Tomas Sabatello, a.k.a. TMS81, je eigen character ontwerpt.

In de tekenlessen ontwikkel je niet alleen je eigen character, maar werk je ook toe naar een graffiti ontwerp voor de Vuelta Fietshub. Op 29 april wordt het graffiti ontwerp van de Fietshub onthuld tijdens de landelijke kick-off van La Vuelta Hollanda in Overvecht. Daarna reist de Vuelta Fietshub met jouw graffiti ontwerp bijna elk weekend langs een andere Utrechtse wijk of een gemeente in de provincie.

Waar en wanneer?

Je kunt meedoen op een van de volgende woensdagmiddagen:

  • Woensdagmiddag 1 april van 15.00 tot 17.00 uur
  • Woensdagmiddag 8 april van 15.00 tot 17.00 uur
  • Woensdagmiddag 15 april van 15.00 tot 17.00 uur

De tekensessies vinden plaats in het ZIMIHC theater Stefanus op de Braziliëdreef 2 in Utrecht.

Gratis deelname

Deelname aan een van de Art for the Start!-tekensessies is helemaal gratis.

Geef je op en doe mee!

Kom je mee helpen? Je bent welkom op woensdagmiddag 1 april, woensdagmiddag 8 april of woensdagmiddag 15 april, van 15.00 tot 17.00 uur bij het ZIMIHC theater Stefanus op de Braziliëdreef 2 in Utrecht.

Als je mee wilt doen stuur ons dan vooraf even een mailtje op sportencultuur@zimihc.nl

We hopen jou en je graffiti skills te zien op 1, 8 of 15 april!

Kick off geannuleerd

Vuelta Fietshubs in de maand mei afgelast

Door de aangescherpte maatregelen van het kabinet rondom het Corona virus (COVID-19) van 23 maart j.l. en daarmee het besluit om alle bijeenkomsten en evenementen