Vuelta Fietshub en MAMS Coffee slaan handen ineen

Goed nieuws voor liefhebbers van fietsen en koffie! De Vuelta Fietshubs en MAMS Coffee slaan de handen ineen. MAMS Coffee zal het rondreizende fietsdorp voorzien van heerlijke koffie én lekkernijen.

MAMS Coffee

MAMS Coffee is een begrip in de Arnhemse binnenstad. Aan het Willemsplein genieten Arnhemmers sinds 2015 van de steengoede koffie. Sinds 2018 is er ook een succesvolle locatie op het complex van de Utrechtse hogeschool. In mei 2020 opent MAMS in de Utrecht-oost een derde vestiging.

Liefde voor fietsen

Dat MAMS graag betrokken is bij het rondreizende fietsdorp van de Vuelta Fietshub komt niet onverwacht. Er is een duidelijke link met sport, en met BMX-en in het bijzonder. MAMS ondersteunt meerdere topsporters, waaronder BMX-ers van de nationale selectie. Het is daarom niet verrassend dat er gekozen wordt voor een samenwerking met de Vuelta Fietshub, waar een BMX pumptrack van gerecycled plastic ligt.

Mobile Coffee Unit

In de Vuelta Fietshub, die vanaf 29 april langs verschillende wijken in Utrecht stad reist, wordt de Mobile Coffee Unit van MAMS neergezet. Zo kunnen bezoekers niet alleen plezier maken op de plastic pumptrack of meedoen aan een van de vele culturele en creatieve activiteiten, maar ook bijkletsen en relaxen met een heerlijke kop koffie of een andere versnapering.

Daarnaast zorgt MAMS Coffee voor de verzorging van de organisatie en de vrijwilligers van de Vuelta Fietshub. Een samenwerking om trots op te zijn!

Vuelta Fietshub

Op 29 april 2020 vindt de kick-off van de Vuelta Fietshub plaats, een rondreizend fietsdorp in aanloop naar de start van de Ronde van Spanje in Utrecht. Wekelijks trekt de fietshub naar een andere Utrechtse wijk. Hier wordt een mobiele BMX-baan, de pumptrack, opgebouwd en kunnen bezoekers meedoen aan allerlei culturele en creatieve activiteiten. Daarnaast is er een uitgebreid educatief en sportief programma voor Utrechtse scholen. De fietshub zal ook langs verschillende gemeenten in de provincie Utrecht trekken. Deze locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.