KWS draagt bij aan mogelijk maken van sport en bewegen in Utrechtse openbare ruimte

Robert Molenaar is acht jaar geleden in Utrecht komen wonen om Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Utrecht te studeren. Na zijn studie is hij als project coördinator aan de slag gegaan voor KWS. “Ik ben werkzaam voor het project de Westelijke stadsboulevard in Utrecht. Een gaaf project waar de fiets veel ruimte krijgt.  In mijn werkzaamheden ben ik verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding van het traject”.

100% circulaire infrastructuur in 2040

“De fiets is een gemakkelijk vervoermiddel voor mij, het brengt mij in de stad snel van A naar B.” vertelt Robert. “Daarnaast zijn wij met KWS ook continue bezig met het creëren van een betere verbinding. Met de beste mensen werken wij aan een duurzame infrastructuur van morgen. Met als doel: 100% circulaire infrastructuur in 2040 en maximaal bijdragen aan gezond stedelijk leven voor iedereen”. 

KWS heeft een duidelijke binding met Utrecht. ”Naast dat we hier gevestigd zijn proberen we ook lokaal een steentje bij te dragen. Wij proberen zoveel mogelijk voor de stad te betekenen om het aantrekkelijk te houden. Zo ondersteunen wij lokale sportverenigingen, zijn we betrokken bij de aanleg van nieuwe sportfaciliteiten, zoals de nieuwe vaste pumptrack in het Noorderpark én natuurlijk de Vuelta Fietshub door logistieke ondersteuning”. 


Lokaal een steentje bijdragen

KWS ondersteunt de Vuelta Fietshub onder andere met het beschikbaar stellen van een grote container waar al het materiaal van de Fietshub in opgeslagen wordt. Ook het vervoer van en naar iedere locatie van het rondreizend minifestival  verzorgt KWS met een eigen vrachtwagen inclusief chauffeur. Op dit moment bereid team Vuelta Fietshub van SportUtrecht alle materialen en de container voor in een grote loods op het terrein van KWS die de hele periode gebruikt kan worden. 


Zien wij jou in een van onze hubs?

Benieuwd hoe het rondreizende minifestival eruit ziet?  Neem dan snel een kijkje in onze agenda om te zien wanneer de Vuelta Fietshub bij jou in de wijk is.