De Fietskoerier Utrecht

De Fietskoerier Utrecht

De Fietskoerier Utrecht (DFKU) is met trots partner van de Vuelta Fietshub.

DFKU en Vuelta Fietshub delen dezelfde passie voor bewegen en verbinden. Een perfect match dus. Fietsen maakt de stad mooier.

Utrecht, onze stad, is volgens ons op haar mooist als ze schoon en groen is en als haar mensen bewegen, met elkaar in contact staan en oprecht aandacht hebben voor anderen.

Met de liefde voor fietsen in ons DNA en de grote afstanden die we elke dag op de fiets afleggen dragen wij dagelijks bij aan een stad in beweging.

Door te fietsen dragen we ook bij aan een schone en groene stad, omdat we werken met spierkracht. Niet met accu’s, niet met uitstoot.

Wij geloven ook dat we verbinden door te fietsen. Niet alleen door mensen met elkaar in contact te brengen via hun zending. Maar ook omdat we vanaf de fiets gemakkelijk contact maken met de stad en de anderen op de weg. En omdat we ook echt even stilstaan en aandacht voor je hebben, als we bij jou iets komen ophalen of afgeven.

De Fietskoerier Utrecht levert een bijdrage aan de Vuelta Fietshub door het vervoeren van Het Mobiele Skatepark! Een nieuw product dat SportUtrecht gedurende de Vuelta Fietshubs ontwikkeld en dat moet leiden tot een bakfiets met urban sports materiaal waaronder skateboards en verschillende obstakels waarmee kinderen en jongeren in de wijken kunnen kennismaken met deze sporten!

Het laatste nieuws

Leren door te doen!

Trots kijken wij terug op onze samenwerking met Het BUREAU voor de Vuelta Fietshub. Het BUREAU is een initiatief van het Grafisch Lyceum Utrecht waar