Fiesta de La Vuelta & Utrechtse Studenten Wielervereniging ‘De Domrenner’

Fiesta de La Vuelta &
Utrechtse Studenten Wielervereniging ‘De Domrenner’

De Utrechtse Studenten Wielervereniging ‘De Domrenner’ organiseert elke keer wanneer een grote ronde in Utrecht komt een evenement. Zo hebben zij in aanloop naar de Tour de France in 2015 een ludieke klimtijdrit georganiseerd in de parkeergarage P+R de Uithof. Met de Vuelta-start in 2022 behaalt Utrecht een unicum en dat vraagt om een feest dat bij iedere Utrechter als geweldige ervaring blijft hangen. Daarom organiseert De Domrenner een festival: Fiesta de la Vuelta. Hier komt Utrecht samen om live de etappe te volgen op groot scherm en te genieten van een (Spaans) hapje, een drankje en goede muziek. Ook zullen er een aantal sportieve activiteiten en inspirerende sprekers op het programma staan.

Op het festival is iedereen welkom van 11:00 uur tot 20:00 uur en er zijn geen entreekosten. Het festival zal een ontmoetingsplek zijn voor iedereen: jong of oud, wielerliefhebber of niet. Het festival vindt plaats op het Utrecht Science Park: goed te bereiken met het OV, maar nog beter: kom op de fiets! Voor meer informatie, houd de instagram en website in de gaten!

Op 20 augustus is de Vuelta Fietshub onderdeel van het toffe festival “Fiesta de La Vuelta” van Utrechtse studenten wielervereniging Domrenner en wel pal naast de finish van de tweede etappe van La Vuelta Holanda: Den Bosch – Utrecht!

Het laatste nieuws

Leren door te doen!

Trots kijken wij terug op onze samenwerking met Het BUREAU voor de Vuelta Fietshub. Het BUREAU is een initiatief van het Grafisch Lyceum Utrecht waar