KWS

KWS INFRA

Marktleider in de wegenbouw KWS is sponsor van de Vuelta Fietshub in Utrecht. Na werkzaamheden voor de Nederlandse start van de Tour de France en de Giro d’Italia in Utrecht is KWS wederom betrokken bij La Vuelta Holanda, de Nederlandse start van La Vuelta 2022. In dat kader ondersteunt KWS ook de Vuelta Fietshub.

KWS ondersteunt de Vuelta Fietshub onder andere met het beschikbaar stellen van een grote container waar al het materiaal van de Fietshub in opgeslagen wordt. Ook het vervoer van en naar iedere nieuwe locatie van het rondreizend fietsdorp verzorgt de wegenbouwer met een eigen vrachtwagen inclusief chauffeur. Op de KWS-locatie in Utrecht wordt bovendien binnenkort het testdorp opgezet inclusief de 3D-geprinte BMX-pumptrack van gerecycled plastic.

Met de lokale aanwezigheid van KWS door heel Nederland past deze sponsoring goed bij waar het bedrijf voor staat: het creëren van maximale klantwaarde, dichtbij de klant. KWS is de verbindende factor. Boven, op en onder de weg creëren zij letterlijk betere verbinding. Met de beste mensen werkt KWS aan de duurzame infrastructuur van morgen. Met als doel: 100% circulaire infrastructuur in 2040 en maximaal bijdragen aan een betere levenskwaliteit.

Het laatste nieuws

Leren door te doen!

Trots kijken wij terug op onze samenwerking met Het BUREAU voor de Vuelta Fietshub. Het BUREAU is een initiatief van het Grafisch Lyceum Utrecht waar