MAMS COFFEE & MORE

Mams Coffee

MAMS COFFEE & MORE

Goed nieuws voor liefhebbers van fietsen en koffie! De Vuelta Fietshubs en MAMS Coffee slaan de handen ineen. MAMS Coffee zal het rondreizende fietsdorp voorzien van heerlijke koffie én lekkernijen.

MAMS Coffee
MAMS Coffee is een begrip in de Arnhemse binnenstad. Aan het Willemsplein genieten Arnhemmers sinds 2015 van de steengoede koffie. Sinds 2018 is er ook een succesvolle locatie op het complex van de Utrechtse hogeschool. In mei 2020 opent MAMS in de Utrecht-oost een derde vestiging.

Liefde voor fietsen
Dat MAMS graag betrokken is bij het rondreizende fietsdorp van de Vuelta Fietshub komt niet onverwacht. Er is een duidelijke link met sport, en met BMX-en in het bijzonder. MAMS ondersteunt meerdere topsporters, waaronder BMX-ers van de nationale selectie. Het is daarom niet verrassend dat er gekozen wordt voor een samenwerking met de Vuelta Fietshub, waar een BMX pumptrack van gerecycled plastic ligt.

Mobile Coffee Unit
Op de zaterdagen in de Vuelta Fietshub wordt de Mobile Coffee Unit van MAMS neergezet. Zo kunnen bezoekers niet alleen plezier maken op de plastic pumptrack of meedoen aan een van de vele activiteiten, maar ook bijkletsen en relaxen met een heerlijke kop koffie of een andere versnapering.

Daarnaast zorgt MAMS Coffee voor de verzorging van de organisatie en de vrijwilligers van de Vuelta Fietshub. Een samenwerking om trots op te zijn!

Het laatste nieuws

Leren door te doen!

Trots kijken wij terug op onze samenwerking met Het BUREAU voor de Vuelta Fietshub. Het BUREAU is een initiatief van het Grafisch Lyceum Utrecht waar