Uniek Sporten

Uniek Sporten

Sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk om te doen! Het is goed voor je conditie, je wordt er fit en vrolijk van én tijdens het sporten kun je sociale contacten opdoen. Uniek Sporten vindt daarom dat sporten voor iedereen belangrijk is, een beperking hoeft daarbij geen belemmering te zijn.

Vanuit SportUtrecht werken we nauw samen met Uniek Sporten en Fonds Gehandicaptensport om ook Utrechters met een beperking aan het sporten te krijgen en te houden. Onze collega’s van Team Aangepast SPorten zijn hier dag in dag uit mee bezig.

In de Vuelta Fietshub op zaterdag 25 juni aan de Marco Pololaan in Kanaleneiland zijn onze collega’s samen met Uniek Sporten aanwezig met de Uniek Sporten Experience. Heb jij advies nodig over een sporthulpmiddel of ben je nieuwsgierig en heb je zelf altijd al eens een sportrolstoel of handbike willen testen? Kom naar een van onze Vuelta Fietshub locaties en ervaar het zelf!

Het laatste nieuws

Leren door te doen!

Trots kijken wij terug op onze samenwerking met Het BUREAU voor de Vuelta Fietshub. Het BUREAU is een initiatief van het Grafisch Lyceum Utrecht waar